torstai 9. helmikuuta 2017

Uusia malleja keväälle ja kesälle

Vaikka ulkona paukku pakkanen niin muutamana päivänä kirkkaasti paistanut aurinko on tuonut ainakin itselleni vahvasti mieleen kevään. Joten eikö nyt ole hyvä aika paljastaa pieni pala siitä, miltä näyttää Hattarahirviön kevät ja kesä vuonna 2017?



Tässä teille Hattarahirviön ensimmäinen suloinen uusi malli tälle keväälle eli frillaolkabodyt, -mekot ja -paidat. Bodyt ovat saatavilla normaaleina bodyjen tuplakokoina alkaen koosta 50/56cm. Frillaolkamekkoja on saatavilla koosta 80cm alkaen ja samasta koosta alkaa myös frillaolkapaidat. Kaikki tämän julkaisun tuotteet ovat saatavilla asiakkaan haluamalla hihan pituudella eli pitkällä tai lyhyellä hihalla ja asiakas voi valita haluaako hihansuuhun käänteen vai kanttauksen. Frillaolkabodyn hinta on 35€, alle 120 cm -paidat 30€ ja -mekot 40€. Yli 120cm frillaolkapaita maksaa 35€ ja -mekko 45€. Kaikki hinnat sisältävän alv. 24% postikulut lisätään hintoihin, jos asiakas ei pääse noutamaan tuotetta Tuusulasta.




Frillat voidaan tehdä joko samasta kankaasta kuin muukin vaate tai kuosiin sopivasta yksivärisestä trikoosta.


Bodyissa on Hattarahirviön tavan mukaan tuplanepit haarassa, jolloin bodyn käyttöikä on pidempi ja esimerkiksi kestovaippa mahtuu helpommin bodyn alle.



Kuoseina mallivaatteissa ovat ihanat Verson puodin Pupujemma, jota valitettavasti ei enempää ole saatavilla ja Yksisarvinen, jota löytyy Hattarahirviön varastosta reilu määrä. Nyt kannattaa laittaa omalle lapselle frillaolkavaatteet tilaukseen, kevät tulee kohisemalla ja kyllähän keväällä pitää rimpsuja olla! Tilauksen voit tehdä Facebookissa laittamalla yksityisviestillä tilauksesi Hattarahirviölle tai lähettämällä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen hanna(a)hattarahirvio.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti